Wist u dat we ook aan huis komen? Maak hier een afspraak >>

Heeft u een klacht die niet uit zichzelf weggaat?

Of u nu bij de huisarts een duidelijke diagnose hebt gekregen of dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd omdat de artsen ook geen idee hebben. De Praktijk helpt u met het oplossen van uw klachten en het verminderen van pijn.

Geen verwijzing nodig

Heeft u een klacht die met bewegen te maken heeft?  Dan kunt u direct naar de fysiotherapeut. Voor Fysiotherapie heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Dit wordt ook wel DTF, Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie genoemd.

Artboard 4@2x
Persoonlijk en betrokken team

De Praktijk streeft er naar om persoonlijk te zijn en te blijven. Door het kleine team is schakelen erg makkelijk. Iedere therapeut heeft haar eigen patienten, maar soms helpt iemand anders even als dat beter past in het behandelplan.

Artboard 1@2x
Vernieuwende technieken

De Praktijk maakt gebruik van een unieke aanpak om haar patiënten beter te maken. Ze doen dit door niet alleen naar de klacht te kijken, maar ook verder te bewegen naar een gezondere leefstijl.

Artboard 3@2x
Behandeling op maat

Iedere klacht is anders en daardoor is elke behandeling uniek. Wij kijken samen met de patient wat het beste past bij deze persoon en zijn of haar leefstijl. Daarna werken we samen toe naar het beter maken van zijn of haar klacht.

Waar mogen wij u mee helpen?

annie-spratt-Nt5eeIKH-1s-unsplash

Fysiotherapie na corona (COVID-19)

Als u klachten blijft houden na het coronavirus is het verstandig om zo snel mogelijk te starten met fysiotherapie. Ook als u niet in een ziekenhuis heeft gelegen toen u het coronavirus doormaakte, kan begeleiding door een fysiotherapeut nodig zijn voor het herstel. U bent langdurig inactief geweest en ervaart vaak klachten als extreme vermoeidheid, kortademigheid, of conditie- en krachtsverlies en verlies van spierkracht in het hele lichaam. Lees meer...

anti-cellulite massage on the legs of young women

Oedeem therapie / Lymfdrainage

Oedeem is een vochtophoping ten gevolge van een onvoldoende functionerend, of een defect lymfesysteem in een deel van het lichaam. Dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een operatie waarbij lymfeklieren zijn weggehaald, of door een bestraling. Ook kan het defect van het lymfesysteem aangeboren zijn. Een bekend oedeem is het verschijnsel van dikker wordende voeten en enkels na een warme dag of lange reis. Na een nacht rust zijn de voeten weer slank. Lymfoedeem is een speciale vorm van oedeem en kan overal in het lichaam optreden. Vaak komt het in de armen of benen voor. Het vocht verdwijnt niet na een nachtje slapen. Lees meer...

Modern rehabilitation physiotherapy woman worker with client

Manuele therapie

Ervaart u klachten aan de lage rug , schouders of nek? Dit wordt vaak veroorzaakt doordat gewrichten niet goed werken. Overbelasting van het gewricht zorgt voor de klacht die u kunt ervaren. Bewegen gaat erg moeizaam en kan ook veel pijn veroorzaken. Ook kunnen spieren verkrampen en kan de pijn uitstralen naar andere delen van het lichaam. Manuele therapie biedt gelukkig hierbij een gepaste oplossing. Lees meer...

Physiotherapy,Doing,Treatment,For,Various,Physical,Ailments,On,Patient

Fibromyalgie

Fibromyalgie (FM) betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren. Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd. Het komt voor bij ongeveer twee op de honderd volwassenen, vooral bij vrouwen. Fibromyalgie is een chronisch pijnsyndroom bestaande uit algemene spierpijn en spierstijfheid gepaard gaande met (soms extreme) vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijnen, angsten, depressies, allergieën, concentratie- en geheugenstoornissen, temperatuurverhogingen en darmklachten. Deze aandoening komt met name voor bij vrouwen in de leeftijdscategorie van 20 tot 60 jaar. Lees meer...

Kwaliteit boven alles

Wij vinden kwaliteit en professionaliteit erg belangrijk. Dit blijkt ook uit de waardering van onze patienten. Bekijk de video hiernaast voor de lovende woorden. 

We hebben eveneens dit certificaat mogen ontvangen. 

Inloopspreekuur

Heeft u al een tijdje pijn een (sport) blessure of lichamelijke klacht? Weet u niet wat u hiermee aan moet? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een afspraak maken op ons Fysiotherapie Inloopspreekuur.

Ons team

De praktijk staat voor een actieve en persoonlijke benadering. De patiënt staat bij de praktijk centraal en speelt zelf een actieve rol in het herstel van de gezondheidsklacht(en).

Samen met u wordt er gekeken welk behandelplan op maat het beste bij u en uw doelstellingen past.