Wist u dat we ook aan huis komen? Maak hier een afspraak >>

Gratis Physitrack app bij Fysiotherapie De Praktijk

Wat is Physitrack?

Physitrack is een programma dat u als klant van Fysiotherapie De Praktijk gratis kunt downloaden op uw smartphone, tablet of openen met uw computer. In dit programma staan heel veel verschillende Nederlands gesproken video’s met bijpassende oefeningen. De video’s laten helder en overzichtelijk zijn hoe u een oefening op de juiste wijze kunt uitvoeren. Ook zijn er standaard oefenprotocollen aanwezig en video’s met duidelijke uitleg over specifieke klachten of aandoeningen.

Waarom?

Vaak geven wij mensen naast de behandeling ook adviezen en oefeningen mee om het herstel bespoedigen. Zeker als om meerdere oefeningen gaat kan het lastig zijn om deze te onthouden en op de juiste wijze uit te voeren. Bij veel mensen schieten door hun drukke leven er nog wel eens bij in of vergeten zij ze simpelweg. Met Physitrack kan dit voorkomen worden! In de PhysiApp kunt u instellen om een herinnering van uw oefeningen te ontvangen op elk gewenst tijdstip. Ook kunt u na het doen van de oefeningen door middel van het aanklikken van een smiley aangeven hoe de oefeningen zijn gegaan. Zo kunt u door de weken heen uw eigen progressie inzien.

Hoe werkt het?

Na een behandeling fysiotherapie bepalen wij samen welke oefeningen voor uw klachten het meest geschikt zijn. Wij selecteren de oefeningen in het Physitrack-programma. Vervolgens ontvangt u een mail met de link om de Physitrack/app te downloaden en de link naar het programma online. In dezelfde mail staat ook uw persoonlijke inlogcode vermeld. Als u de Physitrack heeft gedownload of de link heeft aangeklikt en uw wachtwoord heeft ingevuld kunt u in het programma uw voorkeuren opgeven, zoals het instellen van herinneringen. Vervolgens kunt op de juiste wijze en overzichtelijk aan de slag met de oefeningen en bijdragen aan uw eigen herstel!

Voordelen op een rij

  • U vergeet uw oefeningen niet meer uit te voeren
  • U voert de oefeningen op een juiste wijze uit
  • Door het doen van de oefeningen op juiste wijze, sneller herstel
  • U kunt uw progressie door de weken heen zelf inzien

Deel deze post: