Wist u dat we ook aan huis komen? Maak hier een afspraak >>

Revalidatie therapie

Bij Fysiotherapie de Praktijk revalideren mensen met verschillende klachten en aandoeningen. U kunt bijvoorbeeld bij ons als u vertraagd of onvoldoende herstelt van een operatie, letsel of ziekte. Ook kunt u terecht met onbegrepen lichamelijke klachten en chronische pijn.

Met welke klachten kunt u o.a. bij ons terecht?

  • Langdurige pijn
  • Onbegrepen lichamelijke klachten
  • Vertraagd herstel na letsel, operatie of ziekte
  • Na een beroerte of herseninfarct
  • Herstel na kanker
  • Whiplash of letsel na ongeval
  • Hand/vinger- en polsrevalidatie na bv carpaal tunnelsyndroom

Voor wie is revalidatie behandeling/training?

Heeft u een operatie aan uw rug, knie, enkel of schouder gehad? Dan bent u voor revalidatie bij ons aan het juiste adres. Ook  voor de operatie kunt u al voor revalidatie bij ons terecht, met het voornaamste doel om uw spieren in zo goed mogelijke conditie te houden voor de betreffende operatie, en daarbij meer succes op sneller herstel. Om u zo goed mogelijk te laten herstellen, zorgt de fysiotherapeut voor een zeer nauwkeurig opgezet revalidatieschema/-programma. Onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring met het verzorgen van revalidatie na diverse operaties. Samen met u streven wij ernaar dat je aan je operatie geen blijvende beperkingen overhoudt. 

Ook komen wij indien nodig na de operatie eerst aan huis om zo snel mogelijk de opstart te maken naar uw dagelijkse activiteiten en de revalidatie in de Praktijk.

Overige informatie

Wij zijn een kleinschalige persoonlijke praktijk en bieden kwaliteit op maat voor u met onze revalidatie trajecten aangepast aan de individuele patiënt. Wij vinden dat patiënten direct moeten kunnen starten met de behandeling en wij hebben geen wachtlijsten, zodat we zo snel u traject kunnen inplannen en starten.

BehandelingCodeTarief
Reguliere zitting fysiotherapieCode 1000€ 41,00
Screening-intake-onderzoekCode 1864€ 58,50
Manuele therapieCode 1200€ 48,50
Oedeemtherapie/lymfedrainageCode 1500€ 53,00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoekCode 1400€ 69,00
Intake-onderzoek na verwijzingCode 1870€ 58,50
Toeslag aan huis behandelenCode 1501/1871€ 16,00 / € 14,00
Niet nagekomen afspraakCode 1960€ 32,00
RapportagesCode 1902€ 42,50